divendres, 20 d’octubre de 2017

LES COLÒNIES A RAMIÓ

Aquest any hem anat de colònies a Ramió (Fogars de la Selva). Aquí podeu veure unes fotos de la casa i del seu entorn ben verd.
CLICA
Missatge 1
Hola famílies! Com podeu veure estem molt i molt bé!
Per la tarda no ens ha plogut, només a l'hora de sopar. Però després hem pogut fer el joc de nit.
Ara ja estem dormint... Bona nit, enviem des d'aquí el nostre petonet.


Missatge 2
Ahir, el segon dia d'estada a Ramió ens va ploure, però tot i així encara es van poder realitzar algunes activitats a l'exterior, com el de l'anellament dels ocells.
Els vostres fills i filles s'ho estan passant molt bé i són un encant! Avui és l'últim dia i ens fa solet. Fa un dia molt bonic. Ja tenen les motxilles fetes, però encara ens queda acabar de gaudir d'aquest matí. Hi haurà un tercer video més endavant.
Fins molt aviat. Petons.


Missatge 3 
Ens ho hem passat molt bé. Arriba el tercer dia. El terra està mullat però fa solet. Quina sort! Ens hem fet un fart de jugar!
Per la nit hem fet uns jocs molt divertits i també dances.
Però tot s'acaba i toca tornar a casa. Quines bones experiències!
Al final de les colònies ens hem acomiadat d'en Romà. Se'n va a viure a València i l'hem volgut acomiadar donant-li uns àlbums amb dibuixos i textos. Esperem que li hagin agradat molt. Ell ens ha obsequiat amb una de les seves habilitats de circ: Caminant amb les mans cap avall. Ha estat fantàstic! Molta sort Romà!! Et trobarem a faltar!
Fins l'any vinent, colònies!!Foto grup
Clicant aquesta imatge podreu veure totes les fotografies per a poder-vos-les descarregar